La Federació puja el límit de pressupostos de monuments

El que molts veien que passaria amb la limitació de pressupostos de la Federació de Falles de Secció Especial (FFSE), finalment ha passat. En una reunió celebrada ahir van decidir que els 100.000 euros de màxim per a les falles grans de les comissions federades pugen a 190.000, sense límits quant a ninots ni alçada, i que la falla infantil podrà costar fins 29.000 euros, l’import de la falla infantil municipal. La FFSE s’ha reafirmat en la decisió de posar limitacions econòmiques però han adaptat estes a la situació econòmica actual, segons han declarat. A més, diuen haver tingut en compte la petició del Gremi d’Artistes Fallers, l’interés turístic de la festa i compromisos previs que ja tenien algunes comissions federades. Abans de la reunió van haver-hi propostes que les falles gran també estigueren limitats pel preu de la falla de l’Ajuntament de València, però finalment només s’ha acceptat que això passara amb les infantils. En este context, Nou Campanar ja va comentar que en el futur no invertiria tant en la falla com en anys anteriors, i probablement més d’una comissió no tinga més remei que reduir el seu pressupost per la seua situació econòmica específica.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar