Noticias relacionadas con organizaciones falleras

283 entradas

Notícies sobre agrupaciones de falles, sectors de Junta Central Fallera, federacions de falles, associacions i altres organitzacions falleres.

Les falles de l’Horta Sud estrenen web

La Intercomarcal Fallera de l’Horta Sud, una organizació fallera poc coneguda pels fallers de València capital (i no serà per menuda, perquè la formen 200 comissions) s’ha estrenat fa poc en Internet amb la web www.intercomarcalhortasud.com. En esta adreça es penjaran notícies de les falles i juntes locals que la integren, així que atents a ella, que les “falles dels pobles”, com les bones notícies, també existixen.

Botànic presentarà esbossos este diumenge

Les “orgies d’esbossos” continuen, esta vegada amb els de l’Agrupació de Falles del Botànic. Serà este diumenge 27 de gener al Col·legi dels Jesuïtes, i l’acte s’aprofitarà per a fer una cercavila i entregar els trofeus dels campionats. Els que ja s’han presentat són els de l’Agrupació de Falles Centre, ja que ho feren el dia 16; estos poden consultar-se en Cendra Digital.

Festa daltònica o debat sobre sectors?

Pròximament, ¿t’abellix una festa daltònica o un debat al voltant de sectors i agrupacions? És que diumenge, la falla “verda” Sevilla-Dénia munta una festa no apta per a Rajoy perquè és roja, i diumenge que ve, el Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer tindrà un debat sobre el tema esmentat. Sigues mogut o xarrador, tens pla.

Els esbossos d’Olivereta

Molts dibuixos de futures falles (trenta, per a ser exactes) van presentar les comissions pertanyents a l’Agrupació de Falles d’Olivereta. Artistes com Cate i Rosa, Carlos Carsí, Bernardo Estela, Francisco Mesado, Marc Martell, Loren i Sergio Fandos planten en estes demarcacions. ¿Els peguem una ullada? Si penses que et quedes cec perquè són menudes les imatges, fes-los un clic.