Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cap de setmana agrupats però no revolts

Dues agrupacions falleres tenen el cap de setmana mogudet: l’Agrupació Olivereta celebra la seua gala este divendres per la nit, i l’Agrupació del Marítim l’homenatge a les seues falleres majors dissabte amb Ximo Rovira com a mantenidor. Així que ja tenim a un bon nombre de fallers mobilitzats.

Homenatge a les falleres majors del Marítim 2013La cosa comença este divendres a la sala Canal, de Pinedo, on l’Agrupació de Falles Olivereta celebrarà la seua gala anual. En ella s’entregaran els trofeus dels seus campionats interns, així com les seues recompeses i insígnies.

I al dia següent, el Palau de la Música de València allotjarà l’homenatge que l’Agrupació de Falles del Marítim realitza a les falleres majors de les 44 comissions que la formen. Començarà a les 16.30 hores este acte que tindrà com a mantenidor el conegut presentador de ràdio i televisió Ximo Rovira, i en el qual s’entregaran les insígnies i recompenses de l’agrupació. A l’acte estan convidades les falleres majors de València i les seues corts d’honor.