Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Setmana cultural ‘libre como el viento’

Nino Bravo és el protagonista de la setmana cultural que la Falla Fray Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous té entre els dies 23 de febrer i 2 de març. Tan lliures estan, que se’n van d’excusió al poble del cantant, Aielo de Malferit, per a vore el museu que sobre este artista hi ha en eixe lloc.

Nino BravoAmb el títol “40 anys sense Nino Bravo, 40 anys en els nostres cors” , esta comissió vol fer un record d’este mític cantant valencià amb una sèrie d’actes. Dissabte 23 de febrer eixiran a les 10 cap a Aielo de Malferit, on voran el Museu de Nino Bravo, esmorzaran i tornaran a València per a dinar. Dijous 28 inauguraran una exposició al voltant de l’artista, amb imatges i objectes personals del mateix cedits pel museu esmentat i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit. A les 20 hores de l’1 de març començarà un col·loqui amb familiars i amics de Nino, i dissabte 2 de març obrirà de nou l’exposició, i per la nit sopar i festa homenatge als cantants dels setanta.