Setmana cultural ‘libre como el viento’

Nino Bravo és el protagonista de la setmana cultural que la Falla Fray Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous té entre els dies 23 de febrer i 2 de març. Tan lliures estan, que se’n van d’excusió al poble del cantant, Aielo de Malferit, per a vore el museu que sobre este artista hi ha en eixe lloc.

Nino BravoAmb el títol “40 anys sense Nino Bravo, 40 anys en els nostres cors” , esta comissió vol fer un record d’este mític cantant valencià amb una sèrie d’actes. Dissabte 23 de febrer eixiran a les 10 cap a Aielo de Malferit, on voran el Museu de Nino Bravo, esmorzaran i tornaran a València per a dinar. Dijous 28 inauguraran una exposició al voltant de l’artista, amb imatges i objectes personals del mateix cedits pel museu esmentat i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit. A les 20 hores de l’1 de març començarà un col·loqui amb familiars i amics de Nino, i dissabte 2 de març obrirà de nou l’exposició, i per la nit sopar i festa homenatge als cantants dels setanta.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar