¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

M-Clan i Macaco en els concerts de Falles

Les actuacions de M-Clan i Macaco, a més de la música disco del DJ Robert Ramírez, són el pla del “Conciertazo” d’Amstel per a estes Falles de 2013. Seran el dia 8 de març als jardins dels Vivers, i com sempre, pel morro (però amb invitació, paperets que cal treballar-se per a aconseguir-ne alguna).

Cartel Conciertazo Amstel Fallas 2013Per als més marxosos torna el “Conciertazo”, esta vegada amb el grup M-Clan i el cantant Macaco, els quals presentaran els seus nous discos. I després de les seues actuacions, hi haurà una sessió musical de DJ Robert Ramírez.

L’entrada es gratuïta a estos concerts, però caldrà aconseguir invitacions, les quals es poden aconseguir de diverses maneres. Per una banda, des del 18 de febrer es podran canviar 14 contraetiquetes dels terços d’Amstel (però només dels que servixen bars i restaurants) per una invitació a la Cadena 100 de València (passatge Doctor Serra, 2, 5é) en horari de 9 a 15 hores i de 16.30 a 19.30 hores. També poden guanyar-se entrades amb els packs d’Amstel que venen a Carrefour, on el rasca que porten permet guanyar diversos regals, incloent estes invitacions als concerts. Per últim, a partir del 25 de febrer se’n sortejaran 100 al Twitter d’Amstel.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar