Poesia fotogràfica en Plaça de Jesús

Més proves que les Falles són cultura, i no només “fartaes” i tallar carrers. La Falla Plaça de Jesús inaugura este divendres 15 a les 20.30 hores una exposició de la fotògrafa Belén Villanueva al seu casal. I per altre costat, la figura presentada per la Falla Borrull-Socors a l’Exposició del Ninot, un camí d’espines (foto), és una expressió artística dels seus sentiments cap al sexe femení.

Ninot de l'Exposició de la Falla Borrull-Socors 2013Este divendres mostrarà el seu art amb la càmera Belén Villanueva amb l’exposició “Poesía al abrigo de la luz”. Autodidacta, esta fotògrafa plasta una bona quantitat d’il·lustració fantàstica en les seues obres, a més d’al·legories recolzades en naturaleses mortes, presència de la figura femenina en entorns “durs” i desenfocaments.

Altre tipus d’art és el de l’artista Daniel Jiménez Zafrilla, rebatejat amb el nom artístic de Daniel Z amb ocasió del projecte que plantarà en la Falla Borrull-Socors, que suposa per a ella una renovació artística. El ninot presentat a l’Exposició, un camí d’espines, expressa artísticament els seus pensaments en les diferents relacions amb el sexe femení; mare, companya i filla. La temàtica de la falla va relacionada amb les dones, en concret amb les Valquíries, part de la sèrie de monuments relacionats amb la tetralogia operística de Wagner. Però millor que ho explique ell:

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar