Jacinto i la seua colla de 600

Prepareu-vos, que el 9 de març ve Jacinto (Benavente, per a més senyes) i la seua parada mora amb 600 persones. La parada mora de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana és la més multitudinària, segons els organitzadors, que se celebra a València amb ocasió de les Falles.

VIII Gran Parada Mora de la Falla Jacinto BenaventeEls números canten: fins a set agrupacions musicals, amb més de 300 músics, un grup de percussió, un ballet especialitzat, 40 veus del Choro Schola Cantorum Marista, 13 comparses, dues d’elles de cristians, amb més de 160 persones desfilant al costat d’un nombrós ostentació, format per xiquets i joves de la comissió. A més, s’instal·laran 1.800 cadires al llarg del recorregut per al públic.

En esta parada mora, a banda de la comissió que l’organitza, participen d’altres com Pizarro-Ciril Amorós, Salamanca-Comte d’Altea i Regne de València-Císcar, i col·labora la comparsa Huracains de Benigànim aportant el vestuari i altres elements vistosos per a la desfilada.  Enguany la capitania la té la Colla Aben Humeya, amb Enrique Poma com a capità i Victòria Guardiola com a favorita. I de nou tindrà lloc al carrer Salamanca, entre els carrers Mestre Racional i Borriana. L’hora de començament serà les set de la vesprada del 9 de març.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar