Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Festa daltònica o debat sobre sectors?

Pròximament, ¿t’abellix una festa daltònica o un debat al voltant de sectors i agrupacions? És que diumenge, la falla “verda” Sevilla-Dénia munta una festa no apta per a Rajoy perquè és roja, i diumenge que ve, el Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer tindrà un debat sobre el tema esmentat. Sigues mogut o xarrador, tens pla.

Festa Daltònica de Sevilla-DéniaEn efecte, diumenge 27 de gener a les 14.00 començarà la festa “daltònica” de Sevilla-Dénia (daltònica perquè no és verda, el color que han adoptat en este exercici faller), on serà obligatori portar alguna prenda de roba i alguna cosa de menjar d’eixe color. Serà al casal de la comissió, al carrer Sevilla, número 15, de València.

Per altra banda, al dia següent el Cercle d’Opinió començarà el debat “Sectors o agrupacions” a les 20 hores, tenint com a ponents Julio Torras (delegat de sector), Carlos Pradilla (persident de la UACC), María Ángeles Ávila Terencio (delegada de sector), Amparo Bas Bernal (presidenta de la Agrupació Sagunt-Quart). Moderarà Nicolás Rosales Fortea, president del Cercle.