¿Has leído "La Crida"?

Els que estrenaren els Premis Bernarda

La Bernarda, no eixa que diuen que és tan coneguda sinó la dels premis de teatre de la Falla Sevilla-Dénia, ha entregat recentment el seus primers guardons a la Falla Regne de València-Duc de Calàbria, a l’actriu Imma Guerrero i a la web Teatrefaller.com. Passat divendres va tenir lloc la cerimònia d’entrega, presentada per Jaume Bronchud i Alícia Ors.

Una comissió tan activa en teatre com Regne de València ha sigut la guanyadora en la categoria de Premi Russafa; quant al Premi Individual, la mereixedora ha sigut Immaculada Guerrero, de la Falla Borrull-Túria, per la seua llarga trajectòria com a actriu; i per últim, la web Teatrefaller.com ha aconsegut el Premi Col·lectiu per ser un bon punt de trobada per als seguidors del teatre faller. La dotació econòmica d’este últim guanyador (300 euros) s’han donat a l’associació benèfica “Las ilusiones de Raúl”, a la qual la falla organitzadora dels premis, Sevilla-Dénia, ha dedicat una fila zero de la gala.

Entrega I Premis Bernarda de Teatre

L’escenari d’entrega d’estos premis ha sigut la Sala La Protectoria de València, sent els presentadors Jaume Bronchud, presentador i director del programa Tot és Festa de Levante TV, i Alícia Ors, periodista de Ràdio Nou. Este acte estava inclòs en la setmana cultural de Sevilla-Dénia dedicada al teatre, en la qual han participat la Falla Ramón y Cajal de Torrent, la Falla Sants Patrons d’Alzira, la Falla l’Eliana-Cid, la Falla Borrull-Túria, la Falla Giorgeta-Roig de Corella i la companyia Inquiets Teatre.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar