Noticias relacionadas con premis

20 entradas

bernarda

Els nominats de la Bernarda

La senyora Bernarda, que és l’encarregada dels nous premis de teatre de la Falla Sevilla-Dénia, ja té candidats a guanyadors. Ara bé, fins al divendres que ve no se sabrà qui s’emporta el gat a l’aigua, o dit d’altra manera menys d’Intereconomía, qui obté realment els premis en les modalitats col·lectiu, individual i de Russafa. Com dien als Oscar, estos són els nominats.

lletresfalleres

Lletres Falleres a Torrent i jocs fallers a Dénia

Mirant fora del cap i casal, sota el risc que un ull quede “a la virulé” per la distància entre ambós llocs, trobem que a Torrent s’han presentat de nou els Premis de les Lletres Falleres, mientre que a Dénia les falleres majors de la localitat han inaugurat els jocs fallers de 2013. Els dos actes van tenir lloc este dimarts passat.

logodic12 512x512

Demà serà un dia d’enginy i gràcia

Que no anirà malament per a superar que no ens haja tocat la loteria. Demà s’entregaran els premis Eugenis i I+G atorgats per la Federació de Falles d’Enginy i Gràcia. Amb els Eugenis, esta federació vol reconéixer als guanyadors dels primer premis d’enginy i gràcia de totes les categories del concurs de Junta Central Fallera. A més, la Falla Jesús-Sant Francesc de Borja rebrá el premi I+G 2012 per la […]