Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

Els nominats de la Bernarda

La senyora Bernarda, que és l’encarregada dels nous premis de teatre de la Falla Sevilla-Dénia, ja té candidats a guanyadors. Ara bé, fins al divendres que ve no se sabrà qui s’emporta el gat a l’aigua, o dit d’altra manera menys d’Intereconomía, qui obté realment els premis en les modalitats col·lectiu, individual i de Russafa. Com dien als Oscar, estos són els nominats.

I Premis Bernarda de TeatreEl jurat dels I Premis Bernarda de Teatre, una vegada revisades totes les propostes que els ha arribat, ha decidit que els nominats en la categoria Premi Bernarda Col·lectiu són:

Quant al Premi Bernarda Individual, els nominats i nominades són:

  • Inmaculada Guerrero, actriu
  • Juan Ortega Redondo, autor teatral
  • Hernán Mir, autor i director teatral

I els nominats del Premi Bernarda de Russafa són:

  • Falla Reino de Valencia – Duque de Calabria
  • Falla Tomasos – Carlos Cervera
  • Falla Peris y Valero – Cuba

Els guanyadors se sabran este divendres 18 de genera a les 22.00, a la Sala La Protectora (carrer Maximilià Thous, número 6, de València), en una gala presentada per Jaume Bronchud i Alicia Ors, on a banda d’entregar-se els premis, el grup de teatre de Sevilla-Dénia representarà l’obra Eva’s Show. Els beneficis de la nit es destinarà a l’associació benèfica “Las ilusiones de Raúl”, la qual pot rebre també donatius de la fila zero oberta amb el número de compte 2013 0440 54 0200592325.