Els nominats de la Bernarda

La senyora Bernarda, que és l’encarregada dels nous premis de teatre de la Falla Sevilla-Dénia, ja té candidats a guanyadors. Ara bé, fins al divendres que ve no se sabrà qui s’emporta el gat a l’aigua, o dit d’altra manera menys d’Intereconomía, qui obté realment els premis en les modalitats col·lectiu, individual i de Russafa. Com dien als Oscar, estos són els nominats.

I Premis Bernarda de TeatreEl jurat dels I Premis Bernarda de Teatre, una vegada revisades totes les propostes que els ha arribat, ha decidit que els nominats en la categoria Premi Bernarda Col·lectiu són:

Quant al Premi Bernarda Individual, els nominats i nominades són:

  • Inmaculada Guerrero, actriu
  • Juan Ortega Redondo, autor teatral
  • Hernán Mir, autor i director teatral

I els nominats del Premi Bernarda de Russafa són:

  • Falla Reino de Valencia – Duque de Calabria
  • Falla Tomasos – Carlos Cervera
  • Falla Peris y Valero – Cuba

Els guanyadors se sabran este divendres 18 de genera a les 22.00, a la Sala La Protectora (carrer Maximilià Thous, número 6, de València), en una gala presentada per Jaume Bronchud i Alicia Ors, on a banda d’entregar-se els premis, el grup de teatre de Sevilla-Dénia representarà l’obra Eva’s Show. Els beneficis de la nit es destinarà a l’associació benèfica “Las ilusiones de Raúl”, la qual pot rebre també donatius de la fila zero oberta amb el número de compte 2013 0440 54 0200592325.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar