La història de les falles de Dénia, en exposició

La Junta Local Fallera de Dénia ha patit un tall de tissora en els els diners, però no en les ganes de fer de nou les jornades culturals. En elles s’inclou l’exposició “El naixement de les nostres comissions” inaugurada dissabte passat. Per altra banda, els guanyadors dels premis de targetes de Nadal han rebut els seus premis el dia anterior.

A la inauguració de l’exposició esmentada van participar tots els càrrec de les falles de Dénia, membres de la Junta Local i les falleres majors de la ciutat, Marta Tabernero i Rocío Patricio. La comissària de l’exposició, Maite Madrid, va explicar que a pesar de l’escàs pressupost amb què disposava enguany, no han volgut cancel·lar les jornades culturals d’enguany. Esta exposició es podrà visitar fins a l’1 de febrer, de dimarts a dissabte de 17:30 a 20 hores.

Exposició sobre la història de les falles de Dénia

Per altra banda, divendres passat van rebre els seues premis els guanyadors del concurs infantil de targetes de Nadal. Cristina García Mira (1r Premi) , Marcos Gimeno Pérez (2n Premi) i Hugo Rivas Gallego (3r Premi) van rebre de mans de les falleres majors i del president de la Junta lots de regals valorats en 100, 75 i 50 euros respectivament.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar