Es rifa un recurs en Josep Maria Haro

Sembla que finalment, la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros recorrerà la sentència que obligava a tancar el seu casal. Com que l’acció judicial costa una pasta, realitzaran rifes i festes per a traure fons. A més, recolliran firmes de persones que estiguen al seu costat per a fer més força en la seua reivindicació.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

Esta comissió d’Algirós vol continuar lluitant contra el tancament del seu casal, decretat pel jutjat després de la denúncia dels veïns, i presentarà un recurs contra la decisió judicial. Ara bé, com que la justícia està molt cara i no és una comissió sobrada en diners, han plantejat fer rifes i alguns actes d’on traure fons per a pagar advocats i altres despeses.

Altra mesura que prendran els fallers és recollir firmes de suport entre veïns i fallers, per tal de fer notar que no estan sols en esta lluita pel seu lloc social.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar