Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Es rifa un recurs en Josep Maria Haro

Sembla que finalment, la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros recorrerà la sentència que obligava a tancar el seu casal. Com que l’acció judicial costa una pasta, realitzaran rifes i festes per a traure fons. A més, recolliran firmes de persones que estiguen al seu costat per a fer més força en la seua reivindicació.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

Esta comissió d’Algirós vol continuar lluitant contra el tancament del seu casal, decretat pel jutjat després de la denúncia dels veïns, i presentarà un recurs contra la decisió judicial. Ara bé, com que la justícia està molt cara i no és una comissió sobrada en diners, han plantejat fer rifes i alguns actes d’on traure fons per a pagar advocats i altres despeses.

Altra mesura que prendran els fallers és recollir firmes de suport entre veïns i fallers, per tal de fer notar que no estan sols en esta lluita pel seu lloc social.