Etiqueta: tribunales

7 entradas

escutazcarraga

Final feliz para el presidente de Azcárraga

Finalmente, el expresidente de la Falla Azcárraga, Antonio Badía, y el pirotécnico Domingo Peris han salido absueltos del accidente pirotécnico de 2007. Finaliza así un calvario judicial que ha preocupado por la jurisprudencia que pudiera crear.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

Es rifa un recurs en Josep Maria Haro

Sembla que finalment, la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros recorrerà la sentència que obligava a tancar el seu casal. Com que l’acció judicial costa una pasta, realitzaran rifes i festes per a traure fons. A més, recolliran firmes de persones que estiguen al seu costat per a fer més força en la seua reivindicació.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

La Falla Josep M. Haro estudia recórrer

Seguint amb el “culebrón” del tancament del casal de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, la comissió nega que faça un soroll excessiu i estudia recórrer la sentència que obliga a tancar el casal, ja que pensa que tot és una maniobra perquè abandonen el local iniciada pel veí del primer pis, segons informen alguns mitjans.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

La UACC recolza la Falla Josep Maria Haro

Davant la recent sentència que obliga a tancar el casal de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, la Unió d’Agrupacions del Cap i Casal ha emés un comunicat donant el seu suport a la comissió i a la seua presidenta, Paqui González Rubio, text que es reproduïx ací íntegrament. Per altra banda, la decisió judicial encara pot recórrer-se […]

Escut JMH

Un casal, tancat a dos mesos de la plantà

Les denúncies dels veïns han fet que altre casal, el de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, haja de tancar per ordre judicial. La comunitat de propietaris s’havia queixat per un “soroll excessiu” i demanava 3.000 euros d’indemització als fallers i als propietaris del local que finalment s’han quedat en la meitat. Un altre episodi més de conflicte […]

PremTabalet12

La Falla Azcárraga, innocent

Bots d’alegria dóna la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic, i això sense estar de discoteca mòbil, quan el jutge l’ha absolta dels danys de l’accident pirotècnic de 2007 ha acabat (almenys de moment). I el seu president d’aquell any, Antonio Badía, més que un cangur amb molls, com també el pirotècnic i l’empresa d’assegurances.