La Falla Josep M. Haro estudia recórrer

Seguint amb el “culebrón” del tancament del casal de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, la comissió nega que faça un soroll excessiu i estudia recórrer la sentència que obliga a tancar el casal, ja que pensa que tot és una maniobra perquè abandonen el local iniciada pel veí del primer pis, segons informen alguns mitjans.

La comissió ha negat que genere massa soroll, i per tant potser recorra la decisió judicial de tancar el casal. La presidenta, Paqui González, ha declarat a Europa Press que mai s’encén el reproductor de música i que només s¡’obri entre les 20.15 i les 22.00 com a molt, i pensa que el soroll ve de gent que es reunix a la plaça Santiago Grisolía, on està el casal. També ha comentat que el que ha passat és que el veí del primer pis, amb depresió i que no viu allí des de finals de 2009, ha convençut a la comunitat de propietaris perquè denuncien la falla perquè no els volen allí. Es dona la circumstància que els fallers no han tingut cap incident amb la policia en els tres anys que estan en el local.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

Ja que la sentència no és ferma encara, el casal continuarà obert i amb la seua activitat habitual. El cas ha alçat molta polèmica en la opinió pública, generant-se opinions tant a favor com en contra dels fallers.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar