¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

La Falla Josep M. Haro estudia recórrer

Seguint amb el “culebrón” del tancament del casal de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, la comissió nega que faça un soroll excessiu i estudia recórrer la sentència que obliga a tancar el casal, ja que pensa que tot és una maniobra perquè abandonen el local iniciada pel veí del primer pis, segons informen alguns mitjans.

La comissió ha negat que genere massa soroll, i per tant potser recorra la decisió judicial de tancar el casal. La presidenta, Paqui González, ha declarat a Europa Press que mai s’encén el reproductor de música i que només s¡’obri entre les 20.15 i les 22.00 com a molt, i pensa que el soroll ve de gent que es reunix a la plaça Santiago Grisolía, on està el casal. També ha comentat que el que ha passat és que el veí del primer pis, amb depresió i que no viu allí des de finals de 2009, ha convençut a la comunitat de propietaris perquè denuncien la falla perquè no els volen allí. Es dona la circumstància que els fallers no han tingut cap incident amb la policia en els tres anys que estan en el local.

Casal Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros

Ja que la sentència no és ferma encara, [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] i amb la seua activitat habitual. El cas ha alçat molta polèmica en la opinió pública, generant-se opinions tant a favor com en contra dels fallers.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar