Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Un casal, tancat a dos mesos de la plantà

Les denúncies dels veïns han fet que altre casal, el de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, haja de tancar per ordre judicial. La comunitat de propietaris s’havia queixat per un “soroll excessiu” i demanava 3.000 euros d’indemització als fallers i als propietaris del local que finalment s’han quedat en la meitat. Un altre episodi més de conflicte entre veïns i fallers.

Escut Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i RosEl jutjat d’instrucció número 11 de València ha ordenat el tancament del casal de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros, situat a la plaça de Santiago Grisolía, perquè considera provat que ocasiona un nivell excessiu de soroll que afecta als veïns. En concret, la sentència obliga al cessament de l’activitat, a la resolució del contracte de lloguer del casal i al pagament de 1.500 euros als afectats, 1.000 per part de la comissió fallera i 500 del propietari del local. Això suposarà un greu problema als fallers, només a dos mesos de plantar les falles.

Este cas se suma a altres similars com els tancaments judicials dels casals de la Falla General Pando-Serrano Flores en 2009  i de Conserva-Berenguer Mallol en 2010.