A quadres s’ha quedat Noscarmientas

I a quadres es quedarà qui isca en la falla que plantarà Cadis-Cura Femenia, ja que els fallers tornen a fer-la molt crítica, com els agrada a ells. Per la seua banda, la infantil tindrà per lema Arròs a banda i també serà la comissió qui la construirà. Dues propostes originals que als qui els agraden les “falles diferents”.

Ens han deixat a quadres! és el lema de la falla que plantarà Noscarmientas d’ací a dos mesos aproximadament, un monument del qual l’esbós no és fidel en la forma encara que sí, se suposa, en el fons. La paraula “prou” junt les Menines dóna una idea de la seua filosofia contra el poder.

Esbós falla Noscarmientas 2013

Per altra banda, la infantil tindrà un títol molt culinari, Arròs a banda, encara que l’esbós no sembla ser-ho tant.

Esbós falla Noscarmientas 2013 infantil

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar