Fallas para falleros y no falleros según Candreu

A quadres s’ha quedat Noscarmientas

I a quadres es quedarà qui isca en la falla que plantarà Cadis-Cura Femenia, ja que els fallers tornen a fer-la molt crítica, com els agrada a ells. Per la seua banda, la infantil tindrà per lema Arròs a banda i també serà la comissió qui la construirà. Dues propostes originals que als qui els agraden les “falles diferents”.

Ens han deixat a quadres! és el lema de la falla que plantarà Noscarmientas d’ací a dos mesos aproximadament, un monument del qual l’esbós no és fidel en la forma encara que sí, se suposa, en el fons. La paraula “prou” junt les Menines dóna una idea de la seua filosofia contra el poder.

Esbós falla Noscarmientas 2013

Per altra banda, la infantil tindrà un títol molt culinari, Arròs a banda, encara que l’esbós no sembla ser-ho tant.

Esbós falla Noscarmientas 2013 infantil