Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les dones de la festa, la tertúlia de Plaça Jesús

Ja fa anys que la dona ha deixar de ser un “florero” com les ostesses dels concursos televisius, i participa en el món faller quasi de la mateixa que els homes. Este és el tema de la tertúlia que tindrà lloc al casal de la Falla Plaça de Jesús el pròxim dia 18 de gener a les 22.00 hores, la qual comptarà amb la presència de diverses dones  que treballen en diversos àmbits de les Falles.

Setmana Cultural de Quint-Pizarro (2)
Este divendres 18 de gener al casal de la Falla Plaça de Jesús (C/ Jesús, 118, València) començarà una tertúlia amb el títol “Les dones de la festa”, en la qual parlaran Reyes Martí (pirotècnica), Sandra Muñoz (enginyera agrònoma i fallera major de València 2012), Ana Muñoz (artesana i indumentarista oficial de les falleres majors de València), Desirée Triviño (artista fallera) i Amparo Belda (expresidenta de l’A.C. Falla Plaça de Jesús), coordinades per Emilio Navarro, director i presentador del programa Ya estamos todos de Radio Esport Valencia (91.4 FM).