Gastronomia valenciana a Mar del Plata

Si tens una estona (i un avió a mà), pots passar-te per la mostra gastronòmica de la Unión Regional Valenciana, on se serviran bunyols i mistela, part indispensable de la dieta d’un bon faller. Estarà oberta fins al 31 de març a la plaça de Colón… de Mar del Plata (Argentina).  Sembla ser que fins allà no arriba el metro de València.

Stand gastronómico de la Unión Regional Valenciana (foto de unionregionalvalenciana.blogspot.com.es)
Stand gastronómico de la Unión Regional Valenciana (foto de unionregionalvalenciana.blogspot.com.es)

La Unión Regional Valenciana de Mar del Plata va obrir el 2 de gener la seua típica parada de productes gastronòmics valencians, i ho va fer a la plaça de Colón d’eixa ciutat argentina. Bunyols de carabassa, jerez i mistela estaran a l’abast de qualsevol que s’aprope des de les quatre de la vesprada fins a les dotze de la nit, però a més a les 21 hores hi haurà paella valenciana i rabas. Esta associació de valencians i descendents de valencians celebrarà enguany la setmana fallera número 59 en eixes terres llunyanes de l’hemisferi sud.