Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Dénia presenta esbossos, i la Mercé i Marítim els presentaran

A Dénia ja saben con seran les falles municipals, les quals han sobreviscut a la crema (pressupostària, perquè l’altra encara no ha arribat, clar) i continuaran plantant-se. Vicent Gayà i Rafa Cheli, dos artistes locals, seran els encarregats de realitzar-les. A València, l’Agrupació de Falles del Districte Marítim i la Falla Plaça de la Mercé presentaran projectes pròximament.

Dilluns passat van presentar-se els esbossos de les falles que plantarà la Junta Local Fallera de Dénia. El monument infantil té el lema La mar-i-neta i és obra per segon any consecutiu de l’artista Vicent Gayà. Quant al gran, el seu títol és De caçadors i caceries i d’ell s’encarrega Rafa Cheli.

Esbossos de les falles municipals de Dénia 2013

Ja a València, este divendres 18 de gener tindrà lloc la presentació d’esbossos de les 44 comissions incloses en l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. Serà a les 20.00 hores al claustre de l’escola d’enginyeria tècnica de l’edificació de la Universitat Politècnica de València. Posteriorment, al paranimf de la mateixa universitat s’entregaran els premis dels campionats d’esta agrupació corresponents a este exercici faller.

I la setmana que ve, concretament el dijous 24 de gener, la Falla de la Mercé presentarà els seus projectes de falla a l’espai cultural de La Petxina (passeig de la Petxina, 42, de València). Allí es coneixerà què plantaran els artistes Anna Ruiz i Giovanni Nardin com a falla gran i la falla infantil d’Alberto Abril. Serà a les 20.00 hores també. Recordem que enguanya, la falla gran d’esta comissió plantarà en la secció primera A després de molts anys en especial.