La Bernarda es fa premi (de teatre)

Teatrers n’hi ha molts en les falles, i no només en les directives. Per això, la Falla Sevilla-Dénia ha convocat els primers Premis Bernarda per a persones i entitats destacades en el teatre faller, determinant-se’n tres categories. Si creus que te’n mereixes algun, pots presentar la teua candidatura fins al dia 13 de gener de 2013.

I Premis Bernarda de Teatre

Una comissió important en el teatre faller com Sevilla-Dénia (i tant, ja que el seu president és l’actor i director Carlos Galiana) ha volgut premiar a aquells que són grans en eixe món. En concret han convocat tres guardons: individual, col·lectiu i Premi Bernarda de Russafa. Les candidatures, degudament documentades, hauran de comunicar-se al correu electrònic premisbernarda@fallasevilladenia.com no més tard del 13 de gener. Entre totes elles, un jurat format pel president de la falla, un vicepresident, el delegat de cultura i dues persones més elegits per ells, triarà tres nominat per a cadascuna de les tres categories. Els premis que hi ha en joc estan dotats amb una estatueta i un import econòmic, que és de 200 euros en el cas de l’individual, 300 en el col·lectiu i 100 en el Premi Bernarda de Russafa. En el concurs no podran participar els fallers de la comissió organitzadora.

Les nominacions es faran públiques el 14 de gener, i els premis s’entregaran el 18 del mateix mes a les 22.00 hores dins de la Sala La Protectora. Per a més informació, poden consultar-se ací les bases íntegres.