La Bernarda es fa premi (de teatre)

Teatrers n’hi ha molts en les falles, i no només en les directives. Per això, la Falla Sevilla-Dénia ha convocat els primers Premis Bernarda per a persones i entitats destacades en el teatre faller, determinant-se’n tres categories. Si creus que te’n mereixes algun, pots presentar la teua candidatura fins al dia 13 de gener de 2013.

I Premis Bernarda de Teatre

Una comissió important en el teatre faller com Sevilla-Dénia (i tant, ja que el seu president és l’actor i director Carlos Galiana) ha volgut premiar a aquells que són grans en eixe món. En concret han convocat tres guardons: individual, col·lectiu i Premi Bernarda de Russafa. Les candidatures, degudament documentades, hauran de comunicar-se al correu electrònic premisbernarda@fallasevilladenia.com no més tard del 13 de gener. Entre totes elles, un jurat format pel president de la falla, un vicepresident, el delegat de cultura i dues persones més elegits per ells, triarà tres nominat per a cadascuna de les tres categories. Els premis que hi ha en joc estan dotats amb una estatueta i un import econòmic, que és de 200 euros en el cas de l’individual, 300 en el col·lectiu i 100 en el Premi Bernarda de Russafa. En el concurs no podran participar els fallers de la comissió organitzadora.

Les nominacions es faran públiques el 14 de gener, i els premis s’entregaran el 18 del mateix mes a les 22.00 hores dins de la Sala La Protectora. Per a més informació, poden consultar-se ací les bases íntegres.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar