¿Has leído "La cremà"?

‘Sálvame’ es trasllada a la Ciutat Fallera

En altra nau de la Ciutat de l’Artista Faller tampoc es fabricaran falles, sinó programes de tele: una productora de televisió n’ha llogat una per a convertir-la en plató i gravar allí el conegut programa Sálvame, de Telecinco. Els motius: que ix més rendible traslladar la producció a València i pagar l’AVE a l’equip, que fer les gravacions a Madrid. Saludeu a Lydia Lozano i companyia quan aneu a vore tallers!

Nau de la Ciutat FalleraEn un moment que es critica el fet que, actualment, a la Ciutat de l’Artista Faller hi haja moltes activitats no relacionades amb la construcció de falles, la cosa s’agreuja quan una de les seues naus passarà a ser un estudi de televisió. La productora anomenada La fábrica de la tele ha decidit traslladar fora de Madrid alguns dels seus programes, i un dels llocs elegits per a ells ha sigut València. La notícia ha sigut ben rebuda pels professionals del món audiovisual valencià, ja que suposa més oportunitats de treball, i fins i tot pels artistes fallers, ja que possiblement rebran encàrrecs per a construir decorats televisius.

Sálvame, TelecincoL’ús que tindrà una nau de la Ciutat de l’Artista Faller, ara desocupada, serà de plató del programa Sálvame. Allí s’instal·larà el decorat i l’equip tècnic, emetent-se en directe gràcies a una unitat mòbil de televisió que estarà aparcada en la porta permanentment. Com que el primer programa que s’emetrà des d’allí es calcula que ho farà a meitat de febrer, i en honor al barri on es traslladarà, està previst que tinga convidats relacionats amb el món faller com el televisiu Jaume Bronchud i el president de Junta Central Fallera Francisco Lledó. Possiblement, també s’emetran vídeos relacionats amb la festa que li han cridat l’atenció als redactors del programa, com la felicitació nadalenca d’un grup de webs falleres on s’inclou esta web, Distrito Fallas.

Una idea sobre “‘Sálvame’ es trasllada a la Ciutat Fallera”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar