Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Bon NadalWebFaller!

Un grup de webs falleres (Distrito Fallas, , Hablemos de Fallas, Cendra Digital, Malalt de Falles i Planet Fallas) s’han unit per a felicitar-vos a tots els internautes un Bon Nadal. Molta preparació i molt de fer el ridícul enmig de la plaça de l’Ajuntament de València han donat com a fruit esta felicitació nadalenca dedicada a tots vosaltres i que esperem que vos agrade. També esperem que continueu seguint-nos després de vore-la. Allà va…

 

A continuació hi ha unes fotos d’este rodatge que va tenir lloc dissabte passat a les 8 del matí, i en el qual van haver de superar trànsit, espontanis, màquines de neteja i molt més.

Rodatge #NadalWebFaller

Rodatge #NadalWebFaller

Rodatge #NadalWebFaller

Rodatge #NadalWebFaller

Rodatge #NadalWebFaller-12-22 (26)