Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Anem de mercadet?

El mercat medieval-nadalenc-faller-solidari de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim estava ple de gent este matí, públic que passejava per les parades de joguets, de pastisseria artística, de menjars (¡amb paella i tot!), d’artesania i castells inflables, entre altres coses. I recordem que també està obert el mercadet de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea a la Gran Via Marqués del Túria.

Un grapat de gent ha aprofitat el bon oratge d’este matí per a visitar el mercat medieval de l’Agrupació del Marítim al costat del Mercat del Cabanyal, que també estava obert encara que fora diumenge. Parades de bosses i altres complements fets a mà, de dolços artesanals, de llibres per a xiquets i majors, de menjars com embotits, crêpes, pastissos àrabs i fins i tot de paella, acompanyats d’espectacles de malabaristes i castells inflables, estaran al carrer fins al dia 26 de desembre. En el mateix lloc hi ha un lloc on es recullen aliments de larga durada que s’entregaran a la Creu Roja.

Mercat medieval de l'Agrupació del Marítim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

A banda d’este mercat, recordem que també n’hi ha un altre a la Gran Via Marqués del Túria, en este cas organitzat per la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea, en el qual es troba un emissari reial que recull les cartes dels xiquets per als Reis Mags, a banda d’una ludoteca i parades d’artesania també, entre altres coses. Este durarà més temps, ja que es tancarà el dia de Reis.