¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Anem de mercadet?

El mercat medieval-nadalenc-faller-solidari de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim estava ple de gent este matí, públic que passejava per les parades de joguets, de pastisseria artística, de menjars (¡amb paella i tot!), d’artesania i castells inflables, entre altres coses. I recordem que també està obert el mercadet de la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea a la Gran Via Marqués del Túria.

Un grapat de gent ha aprofitat el bon oratge d’este matí per a visitar el mercat medieval de l’Agrupació del Marítim al costat del Mercat del Cabanyal, que també estava obert encara que fora diumenge. Parades de bosses i altres complements fets a mà, de dolços artesanals, de llibres per a xiquets i majors, de menjars com embotits, crêpes, pastissos àrabs i fins i tot de paella, acompanyats d’espectacles de malabaristes i castells inflables, estaran al carrer fins al dia 26 de desembre. En el mateix lloc hi ha un lloc on es recullen aliments de larga durada que s’entregaran a la Creu Roja.

Mercat medieval de l'Agrupació del Marítim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

Mercat medieval de l'Agrupació del Maritim

A banda d’este mercat, recordem que també n’hi ha un altre a la Gran Via Marqués del Túria, en este cas organitzat per la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea, en el qual es troba un emissari reial que recull les cartes dels xiquets per als Reis Mags, a banda d’una ludoteca i parades d’artesania també, entre altres coses. Este durarà més temps, ja que es tancarà el dia de Reis.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar