Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Sessió contínua gandiana-fallera

En estas fechas tan entrañables… Hui, semble el tío Juancar, volia dir: en estos dies en què molts tenen més temps lliure, és un bon moment per a seure’s a una cadira, relaxar-se i gaudir de les produccions cinematogràfiques que participen en el concurs de curtmetratges de la Federació de Falles de Gandia. Posa’t còmode i… ¡comença la sessió!

Són 14 els curtmetratges que participen en este concurs per a les comissions falleres de Gandia, tots ells fets amb sentit de l’humor, amb un argument relacionat amb la festa fallera, i en idioma valencià. Somnis, superherois, contes medievals, fenòmens estranys, investigadors privats, bojos i molt més apareixen en estes pel·licules que, com que són curtes, es pot anar al lavabo sense haver d’interrompre’n cap. Ací estan totes eixes obres audiovisuals.