¿Has leído "Dónde verlas"?

Naix HablemosDelDistritoFallas.com

Després de setmanes de llargues converses mantingudes entre www.distritofallas.com i www.hablemosdefallas.es, i amb la clara idea d’unificar criteris en les webs falleres, per oferir una informació més àmplia i de qualitat, hem arribat a la conclusió que el més lògic era donar un pas endavant i ser els primers en fer-ho, per això, hem decidit fusionar nostres portals informatius fallers.

La intenció d’este acord és que els nostres visitants i amics puguen gaudir de tota l’actualitat fallera d’una manera plural i des de diferents punts de vista. Carles Andreu com ja és conegut, aportarà el seu punt de vista divulgatiu i en clau d’humor de les notícies més calentes del món faller, mentre Roberto Gómez i tot el seu equip exerciran de reporters en tots els casals fallers de València i allà on es produïsca la notícia, inclusivament fora de les nostres fronteres.

Candreu i Roberto GómezProperament oferirem més informació en ambdues pàgines webs , i a partir del pròxim dia 1 gener de 2013 podreu gaudir de www.hablemosdeldistritofallas.com, un portal divulgatiu i dinàmic de la millor festa del món, les Falles de València.
¡Any nou, vida nova!

Una idea sobre “Naix HablemosDelDistritoFallas.com”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar