Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Naix HablemosDelDistritoFallas.com

Després de setmanes de llargues converses mantingudes entre www.distritofallas.com i www.hablemosdefallas.es, i amb la clara idea d’unificar criteris en les webs falleres, per oferir una informació més àmplia i de qualitat, hem arribat a la conclusió que el més lògic era donar un pas endavant i ser els primers en fer-ho, per això, hem decidit fusionar nostres portals informatius fallers.

La intenció d’este acord és que els nostres visitants i amics puguen gaudir de tota l’actualitat fallera d’una manera plural i des de diferents punts de vista. Carles Andreu com ja és conegut, aportarà el seu punt de vista divulgatiu i en clau d’humor de les notícies més calentes del món faller, mentre Roberto Gómez i tot el seu equip exerciran de reporters en tots els casals fallers de València i allà on es produïsca la notícia, inclusivament fora de les nostres fronteres.

Candreu i Roberto GómezProperament oferirem més informació en ambdues pàgines webs , i a partir del pròxim dia 1 gener de 2013 podreu gaudir de www.hablemosdeldistritofallas.com, un portal divulgatiu i dinàmic de la millor festa del món, les Falles de València.
¡Any nou, vida nova!