Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Mitja tona d’aliments recollits al mercat del Marítim

Entre compra i compra, els visitants del mercat nadalenc-medieval de l’Agrupació de Falles del Marítim han donat 500 kilos d’aliments per als necessitats. Este menjar, que es donarà a la Creu Roja, demostra que la crisi no ens ha convertit en “súpertacañones” i que encara pensem en els que tenen menys que nosaltres. Eixe mercat ja s’ha tancat, però encara roman obert el de la Gran Via Marqués del Túria, muntat per la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea. ¿Vols vore’l?

Complements de moda, decoració artesanal, bunyols i xurros per als nostàlgics de la setmana fallera, i jocs infantils con els d’abans (abans del descobriment d’Amèrica) són alguns dels atractius del mercat que hi ha instal·lat a la Gran Via Marqués del Túria, a l’altura del carrer Isabel la Catòlica. Estarà obert fins al Dia de Reis.

Mercat nadalenc Alm. Cadarso

Mercat nadalenc Alm. Cadarso

Mercat nadalenc Alm. Cadarso

Mercat nadalenc Alm. Cadarso

Mercat nadalenc Alm. Cadarso

Mercat nadalenc Alm. Cadarso