De visita al Museu Faller del Gremi

Estos dies, a banda de fira, circ, mercats i altres plans nadalencs, és una bona ocasió d’anar al Museu Faller del Gremi, com va fer la Falla Àngel de l’Alcàsser-José Maestre. ¡Cal culturitzar-se un poquet, i més fallerament parlant! I si hi ha fam, ¿què millor que un sopar de Nadal al casal, com el de Quint-Pizarro?

Un agradable descobriment per als fallers d’Àngel de l’Alcàssser-José Maestre va ser el Museu del Gremi d’Artistes Fallers, a la Ciutat de l’Artista Faller. Allí van anar el 25 de novembre, on van poder gaudir de ninots indultats per este gremi, així com curiositats com la maqueta del Gulliver que hi ha al vell llit del riu Túria.

Visita al Museu del Gremi de la Falla Àngel de l'Alcàsser-José Maestre

Més d’omplir la panxa va ser l’acte de la Falla Quint-Pizarro el dia 22 de desembre, en qual van celebrar un sopar de Nadal per a tota la comissió, on van aprofitar per a realitzar l’encesa de les llums del carrer de la comissió. Unes 250 persones van assistir a este esdeveniment.

Sopar de Nadal de Quint-Pizarro