¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Lletres Falleres a Torrent i jocs fallers a Dénia

Mirant fora del cap i casal, sota el risc que un ull quede “a la virulé” per la distància entre ambós llocs, trobem que a Torrent s’han presentat de nou els Premis de les Lletres Falleres, mientre que a Dénia les falleres majors de la localitat han inaugurat els jocs fallers de 2013. Els dos actes van tenir lloc este dimarts passat.

Presentació dels Premis de les Lletres Falleres 2013 a Torrent

Els Premis de les Lletres Falleres continuen el seu tour per diverses ciutats de la Comunitat Valenciana, i este dimarts 8 de gener s’han presentat a Torrent, concretament al casal de la Falla Ramón y Cajal. Recordem que hi ha uns 5.000 euros de dotació econòmica entre tots els guardons i que hi ha modalitats on poden participars llibrets de qualsevol comissió de les províncies valencianes. N’hi ha més detalls en esta notícia publicada anteriorment.

Inauguració dels jocs fallers de Dénia 2013

El mateix dia, però a la localitat alacantina de Dénia, van inaugurar-se els jocs fallers de la mà de les falleres majors d’esta ciutat, Marta Tabernero i Rocío Patricio, acompanyades per les seues corts d’honor i dels membres de la Junta Local Fallera, incloent el seu president, Jaume Bertomeu. Tots els jocs se celebraran a la Cafeteria Llunàtics a les 20.30 hores els dies 8, 14, 16, 21, 23 i 28 de gener a les 20:30 hores, encarregant-se cada comissió d’un: Les Roques (dards) , Darrere (mig) , Campaments (cinquet) , Oest (brisca) , Camp Roig (futbolí) , París Pedrera (cau) , Saladar (sis-cents) , Diana (chinchón) , Port Rotes (pòquer) , Baix la Mar (parxís) i Centre (dòmino) . Les semifinals se celebraran el dia 5 de febrer i les finals el 6 de febrer en el mateix lloc i a la mateixa hora.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar