¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Torrent estrena concurs de maquetes

A Torrent els Reis Mags els han deixat un nou concurs: el de maquetes de falles. I per ajudar a fer-les, l’empresa Juming Clay donarà als artistes maqueters pasta, però no de la que es fica en el banc, sinó per a modelar. Estes xicotetes obres d’art s’exposaran a l’Espai Metropolità d’Art de Torrent (EMAT), on enguany estarà ¡sorpresa! l’Exposició del Ninot.

Falles de TorrentEn este nou concurs de maquetes, cada comissió de Torrent podrà presentar una maqueta i només una, que serà de lliure disseny i construïda obligatòriament amb pasta de Juming Clay en la seua major part, material que s’entregarà gratuïtament. Haurà de mesurar un màxim de 70 centímetres d’altura i 50 de diàmetre, i portar visible el lema i el nom de la comissió, a més de portar una explicació escrita en valencià i d’extensió no superior a un full. Les inscripcions s’efectuaran presentant el butlletí corresponent en la Junta Local Fallera de Torrent de dilluns a divendres en horari de 18 a 21 hores, o bé escrivint a comunicacion@fallasdetorrent.com. Divendres 25 de gener de 2013 s’acaba el termini.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar