Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Torrent estrena concurs de maquetes

A Torrent els Reis Mags els han deixat un nou concurs: el de maquetes de falles. I per ajudar a fer-les, l’empresa Juming Clay donarà als artistes maqueters pasta, però no de la que es fica en el banc, sinó per a modelar. Estes xicotetes obres d’art s’exposaran a l’Espai Metropolità d’Art de Torrent (EMAT), on enguany estarà ¡sorpresa! l’Exposició del Ninot.

Falles de TorrentEn este nou concurs de maquetes, cada comissió de Torrent podrà presentar una maqueta i només una, que serà de lliure disseny i construïda obligatòriament amb pasta de Juming Clay en la seua major part, material que s’entregarà gratuïtament. Haurà de mesurar un màxim de 70 centímetres d’altura i 50 de diàmetre, i portar visible el lema i el nom de la comissió, a més de portar una explicació escrita en valencià i d’extensió no superior a un full. Les inscripcions s’efectuaran presentant el butlletí corresponent en la Junta Local Fallera de Torrent de dilluns a divendres en horari de 18 a 21 hores, o bé escrivint a comunicacion@fallasdetorrent.com. Divendres 25 de gener de 2013 s’acaba el termini.