Tornen les jornades culturals a Dénia

En vista que van agradar molt l’any passat, la Junta Local Fallera de Dénia repetix enguany les seues jornades culturals. Seran quatre setmanes d’activitats on es podrà gaudir de cultura fallera, concepte es pot trobar sense avisar Iker Jiménez perquè no és tan estrany.

Dins d’estes jornades culturals està l’exposició “El naixement de les nostres comissions” que s’inaugurarà dissabte que ve a la sala polivalent del Col·legi Maristes. Es tracta d’un recull de fotos on es veu l’abans i el després de les ubicacions dels monuments dianenses. A més, començaran els col·loquis dijous 17 a les 20 hores en el Saló de Plens del consistori, i ho faran amb una xarrada sobre artistes fallers infantils. El 24 tractarà de la història de les lletres valencianes; el 31 de gener seran els artistes carrossers els protagonistes i el dijous 7 de febrer finalitzaran amb una xarrada sobre indumentària valenciana centrada esta vegada en l’interior, el pentinat i la joieria. L’entrada a les xarrades és gratuïta.

Presentació de les II Jornades Culturals

En la presentació de les II Jornades Culturals de la Junta Local Fallera de Dénia van estar presents les màximes representants de la festa, Marta Tabernero i Rocío Patrício, el president de la Junta Local, Jaume Bertomeu, i el regidor de festes, Paco Arnau.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar