Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Antonio Badia, premi Roure

Un roure, però de premi i no els que es planten, ha rebut Antonio Badia, expresident de la Falla Azcàrraga acusat i absolt per un accident pirotècnic. Altre agraciat per esta distinció és el Cercle Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer per la seua “missió impossible” d’intentar buscar solucions als problemes fallers.

Antonio BadíaL’Agrupació de Falles del Botànic ha atorgat els seu Premi Roure individual d’enguany a Antonio Badia, qui va ser tristement conegut pel seu judici per l’explosió pirotècnia sofrida en la seua demarcació. Finalment va ser absolt i va rebre moltes mostres de suport des del món faller, encara que sembla que no des de Junta Central Fallera, segons el propi interessat.

Escut del Cercle d'Opinió Bunyol d'Or i Brillants amb Fulles de LlorerL’altre guanyador, esta vegada en la modalitat col·lectiva, ha sigut per al Cercle Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer. Creat en 1996, el jurat li l’ha concedit per la seua aposta per diàleg i per intentar buscar solucions als problemes quotidians de les Falles.