Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Benavente rep el premi Notable a Dénia

Dénia també existix (en les Falles, s’entén), i el vicepresident de la Junta Local Fallera d’esta localitat José Vicente Benavente ha fet molt per divulgar-les. Per això va rebre el premi José Marsal Caballero Notable 2012 a la promoció de les falles a Dénia que atorga anualment la Cadena SER.

José Vicente Benavente rep el premi Notable 2012 acompanyat per la Junta Local Fallera de Dénia

Amics i familiars, entre ells el president de la Junta Local de Dénia, Jaume Bertomeu, i les falleres majors de la ciutat, Marta Tabernero i Rocío Patricio, van estar presents en l’acte d’entrega de la distinció. Dos importants fallers se’l van donar, guardó que José Vicente va dedicar a la seua dona, a la seua comissió, la Falla Oeste, i a la Junta Local Fallera.