Valquíries en la presentació del projecte de Borrull


Les valquíries, eixes dones guapes però poc delicades (repartien molta llenya, i no precisament per a fer paella, ja que eren fortes guerreres de la mitologia escandinava) han sigut la inspiració per al Club de les Històries d’enguany organitzat la Falla Borrull-Socors. Esta vegada, estos monòlegs tindran lloc demà al taller de l’artista, on informadors fallers comentaran el seu punt de vista particular de les dones i es presentarà el projecte per a 2013.

ValquíriaLes valquíries, segons la mitologia escandinava, eren unes guerreres belles, verges i molt fortes. La més famosa va ser Brunilda, que era la reina i tenia la força de deu homes, gràcies a ser la protagonista de l’òpera de Wagner L’anell del Nibelung. Seguint amb la inspiració wagneriana començada l’any passat, la comissió de Borrull-Socors inspirarà la seua falla de 2013 en eixa obra musical i fins i tot l’edició del Club de les Històries d’enguany, titulat Valquíria_Z. Així mateix, també es farà la presentació del projecte per a l’exercici faller 2012/2013.

Demà 16 de desembre a les 12.00 hores, i al taller on s’està construint la falla de la comissió (carrer Ferran el Catòlic, 8, polígon industrial de Rascanya, Llíria), informadors fallers, tots de sexe masculí, comentaran com veuen a les dones amb el seu estil particular. Però abans hi haurà un esmorzar on estaran presents altres comissions de les Falles I+E.