¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Valquíries en la presentació del projecte de Borrull

Les valquíries, eixes dones guapes però poc delicades (repartien molta llenya, i no precisament per a fer paella, ja que eren fortes guerreres de la mitologia escandinava) han sigut la inspiració per al Club de les Històries d’enguany organitzat la Falla Borrull-Socors. Esta vegada, estos monòlegs tindran lloc demà al taller de l’artista, on informadors fallers comentaran el seu punt de vista particular de les dones i es presentarà el projecte per a 2013.

ValquíriaLes valquíries, segons la mitologia escandinava, eren unes guerreres belles, verges i molt fortes. La més famosa va ser Brunilda, que era la reina i tenia la força de deu homes, gràcies a ser la protagonista de l’òpera de Wagner L’anell del Nibelung. Seguint amb la inspiració wagneriana començada l’any passat, la comissió de Borrull-Socors inspirarà la seua falla de 2013 en eixa obra musical i fins i tot l’edició del Club de les Històries d’enguany, titulat Valquíria_Z. Així mateix, també es farà la presentació del projecte per a l’exercici faller 2012/2013.

Demà 16 de desembre a les 12.00 hores, i al taller on s’està construint la falla de la comissió (carrer Ferran el Catòlic, 8, polígon industrial de Rascanya, Llíria), informadors fallers, tots de sexe masculí, comentaran com veuen a les dones amb el seu estil particular. Però abans hi haurà un esmorzar on estaran presents altres comissions de les Falles I+E.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar