Valquíries en la presentació del projecte de Borrull

Les valquíries, eixes dones guapes però poc delicades (repartien molta llenya, i no precisament per a fer paella, ja que eren fortes guerreres de la mitologia escandinava) han sigut la inspiració per al Club de les Històries d’enguany organitzat la Falla Borrull-Socors. Esta vegada, estos monòlegs tindran lloc demà al taller de l’artista, on informadors fallers comentaran el seu punt de vista particular de les dones i es presentarà el projecte per a 2013.

ValquíriaLes valquíries, segons la mitologia escandinava, eren unes guerreres belles, verges i molt fortes. La més famosa va ser Brunilda, que era la reina i tenia la força de deu homes, gràcies a ser la protagonista de l’òpera de Wagner L’anell del Nibelung. Seguint amb la inspiració wagneriana començada l’any passat, la comissió de Borrull-Socors inspirarà la seua falla de 2013 en eixa obra musical i fins i tot l’edició del Club de les Històries d’enguany, titulat Valquíria_Z. Així mateix, també es farà la presentació del projecte per a l’exercici faller 2012/2013.

Demà 16 de desembre a les 12.00 hores, i al taller on s’està construint la falla de la comissió (carrer Ferran el Catòlic, 8, polígon industrial de Rascanya, Llíria), informadors fallers, tots de sexe masculí, comentaran com veuen a les dones amb el seu estil particular. Però abans hi haurà un esmorzar on estaran presents altres comissions de les Falles I+E.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar