Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

De xapes i joguets per als necessitats

Dissabte passat, entre llibret i llibret de la segona trobada de frikis fallers (perdó, fira del col·leccionisme faller), la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve oferia xapes en benefici d’ARTIC, una associació d’exalcohòlics de Torrent. Però no són els únics que pensen en els necessitats, ja que Els Generals i Humanista Mariner també tenen plans al respecte. ¿Els coneixes?

Una ajuda a l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca és el que dóna la Falla Cronista amb la venda de xapes creades per artistes i dissenyadors, les quals estaven exposades en la fira del col·leccionisme faller. Ortifus,els artistes Ceballos i Sanabria, el dibuixant Fernando Albea i pròximament l’artista faller José Luis Platero són alguns dels creadors que han posat imatge a esta col·lecció.

Fallers majors de València amb les xapes de Cronista

Altra tasca solidària que hi ha en marxa és la recollida de joguets i aliments de la Falla Els Generals. Té lloc tots els divendres de 19.00 a 21.00 hores al seu casal (carrer General Llorens, 4, de València), demanant-se la donació per a les persones que més ho necessiten en estes festes. I este dissabte 22 de desembre, la Falla Humanista Mariner organitza una jornada solidària on vol divulgar la tasca social de les ONG, en la qual hi haurà un mercat solidari pel matí, una xarrada a les 12.00 hores on s’explicarà con treballes eixes entitats, una paella solidària a les 15.00, un betlem vivent a les 18.00 i l’actuació d’un cor a les 18.30 hores.