Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Com es fa la falla de Castielfabib

I com si fóra esta la web de La 2, oferim ara un documental on es veu com es fa una falla. El taller no té pinta de ser d’artista faller, però és que la falla que es construïx no és molt normal: la que plantarà la comissió de Castielfabib-Marqués de Sant Joan, una de les propostes més originals que es podrà vore pel carrer en 2013.

El seu lema és S’està lliurant una batalla encara que no ho sàpigues, i de nou és idea de l’arquitecte Miguel Arraiz. Amb l’artista faller David Moreno com a coautor, el monument reflexionarà al voltant de la idea de refugi i pren forma d’esta manera tan industrial:

 

La infantil també es obra d’Arraiz i Moreno, i serà més o menys con en este esbós:

Esbós falla infantil Castielfabib 2013