Un mercat nadalenc-medieval al Cabanyal

En estos dies que no parem de gastar-nos la paga extra en regals (el que la tinga), ¿què tal un mercadet de Nadal com els d’abans… de l’Edat Moderna? Doncs l’Agrupació de Falles del Districte Marítim en muntarà un del 20 al 26 de desembre al costat del Mercat del Cabanyal. El mercat (el medieval, no el del Cabanyal) tindrà per nom “Poble de Betlem” i comptarà amb un punt de recollida d’aliments per a la Creu Roja.

Mercat nadalent medieval del MarítimEl dia 21 de desembre a les 20.00 hores s’inaugurarà oficialmente este mercat medieval nadalenc, encara que estarà obert des del dia anterior. Se situarà, concretament, al costat del Mercat del Cabanyal proper al jardí del carrer Martí Grajales, i tindrà unes 20 parades amb artesania medieval i nadalenca, menjar, adorns i animació. I com s’ha dit, hi haurà un lloc on es recolliran aliments de llarga durada que es destinaran a la Creu Roja per tal que els distribuïsca entre els més necessitats, els qual s’entregaran simbòlicament diumenge a les 12 del matí a eixa organització.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar