Un mercat nadalenc-medieval al Cabanyal

En estos dies que no parem de gastar-nos la paga extra en regals (el que la tinga), ¿què tal un mercadet de Nadal com els d’abans… de l’Edat Moderna? Doncs l’Agrupació de Falles del Districte Marítim en muntarà un del 20 al 26 de desembre al costat del Mercat del Cabanyal. El mercat (el medieval, no el del Cabanyal) tindrà per nom “Poble de Betlem” i comptarà amb un punt de recollida d’aliments per a la Creu Roja.

Mercat nadalent medieval del MarítimEl dia 21 de desembre a les 20.00 hores s’inaugurarà oficialmente este mercat medieval nadalenc, encara que estarà obert des del dia anterior. Se situarà, concretament, al costat del Mercat del Cabanyal proper al jardí del carrer Martí Grajales, i tindrà unes 20 parades amb artesania medieval i nadalenca, menjar, adorns i animació. I com s’ha dit, hi haurà un lloc on es recolliran aliments de llarga durada que es destinaran a la Creu Roja per tal que els distribuïsca entre els més necessitats, els qual s’entregaran simbòlicament diumenge a les 12 del matí a eixa organització.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar