Tourist Info posa les piles quant a Falles

Que les Falles és un reclam és indubtable, així que els informadors turístics hauran de conéixer-les bé, ¿no? Per este motiu, la xarxa Tourist Info ha programat un curset per a hui on aprendran més d’esta festa donant un passeig pels museus fallers de València, tant el situat en la Ciutat de l’Artista Faller com el de Montolivet.

Museo Fallero del Gremio - Maqueta del GulliverInformadors turístics de tota la Comunitat Valenciana aprendran un poquet més sobre les Falles coneixent els dos museus dedicats a les Falles que hi ha a València, el del Gremi d’Artistes Fallers i el de Montolivet. Esta és una iniciativa de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació amb la col·laboració de Junta Central Falleram, amb la intenció d’ajudar a difondre la festa i fomentar el turisme urbà.

Este matí visitaran el museu del Gremi, on a banda de ninots indultats per este col·lectiu professional, hi ha maquetes (inclosa la del Gulliver que hi ha al riu Túria), fotos de falles, llibrets i altres materials relacionats amb la festa. Després li tocarà el torn al Museu Faller, on es troben les figures indultades per votació popular des de 1934, les fotos de les falleres majors de València, els cartells anunciadors de la festa i altres col·leccions.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar