Sant Valerià té el millor betlem de Torrent

Este bucòlic (o siga, de camp, amb palla i tot) betlem de la Falla Sant Valencià ha guanyat el concurs organitzat per la Falla Lope de Rueda a Torrent. Però hi ha més premis en esta ciutat, on les seues falleres majors han preferit donar 181 kilos de menjar en compte de rebre cistelles de flors  (que no es mengen).

Betlem de la Falla Sant Valerià, primer premi a Torrent

Un betlem ambientat en una granja i construït pels fallers de la Falla Sant Valerià ha sigut el guanyador del concurs de betlems de la Falla Lope de Rueda. Per altra banda, Pare Méndez ha obtingut el segon premi amb un betlem tradicional, i la Falla Reina Sofía va quedar en tercer lloc amb una obra en un escenari valencià fet amb manualitats, plastilina i roba tradicional valenciana. Per últim, Sant Roc va guanyar el premi al betlem més original amb un treball  fet amb base de galetes i suspès en l’aire.

Les falleres majors de Torrent, Rebeca Piles i Carla Gómez, junt amb els màxims representats de la falla Lope de Rueda, van entregar els premis. Unes falleres majors que van tenir un detall solidari en donar 181 kilos de menjar al Punt d’Aliments de Torrent en comptes de rebre les típiques cistelles de flors en la seua exaltació.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar