Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Almirall ens porta l’emissari reial

Betlem Na Jordana20121212_14.JPGAmb dromedari i tot vindrà l’emissari reial al mercat nadalenc que muntarà a la Gran Via Marqués del Turia la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea. Del 22 de desembre al 6 de gener obrirà amb artesania, ludoteca de fusta, recollida de cartes i molt més. ¡Ah! I un carrusel de cavallets nadalenc ecològic.

A les dotze del matí del dia 22 s’inaugurarà el mercat de Nadal d’esta comissió a la Gran Via Marqués del Túria de València. Allí estarà l’emissari dels Reis Mags amb el seu dromedari, esperant les cartes dels xiquets. Tambié hi haurà parades d’artesania, una ludoteca de fusta, contacontes i molt més, incloent-hi una atracció molt ecològica que serà un carrusel de cavallets nadalenc que costarà a dos euros el viatge.