Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Botànic presentarà esbossos este diumenge

Les “orgies d’esbossos” continuen, esta vegada amb els de l’Agrupació de Falles del Botànic. Serà este diumenge 27 de gener al Col·legi dels Jesuïtes, i l’acte s’aprofitarà per a fer una cercavila i entregar els trofeus dels campionats. Els que ja s’han presentat són els de l’Agrupació de Falles Centre, ja que ho feren el dia 16; estos poden consultar-se en Cendra Digital.

Escut Agrupació de Falles del BotànicEl 27 de gener, al saló d’actes del Col·legi dels Jesuïtes de València (Gran Via Ferran El Catòlic, 78, de València), tindrà lloc la presentació dels esbossos de les falles que plantaran les comissions de l’Agrupació del Botànic. Tot començarà a les 11 amb un cercavila des del casal de la Falla Sanchís Bergón-Túria amb els presidents i les falleres majors acompanyades de tabal i dolçaina.  A les 12 s’entregaran els trofeus del campionats de l’agrupació, i a la una començarà la presentació de projectes en sí.