¿Has leído "Música de Fallas"?

El Chojín i El Langui eixiran en la falla de Cronista

Una escena de la falla Cronista, amb El Chojín i El Langui de protagonista (sí, hauria de ser plural, però si no, no rima). Estos músics -el primer de  rap i el segon, líder del grup La Excepción- eixiran en el monument que plantarà eixa comissió de Torrent, i ja van ser padrins del cadafal de l’any passat.

El cantant de rap  i presentador de televisió conegut com El Chojín, i el Langui, del grup musical La Excepción i guanyador de dos premis Goya, apareixeran en una escena de la falla de Cronista de 2013.  Ja se’ls pot vore, encara que sense pintar, al taller. El monument portarà per lema Va per vostés!!!! (Com ha canviat la història).

El Chojin y el Langui, falla Cronista 2013

Els dos músics ja van apadrinar el projecte d’esta comissió de l’any passat, del qual van visitar el taller. Fins i tot El Langui també va actuar amb L’Enramà de Torrent, interpretant el seu tema “A tientas”: