Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles de l’Horta Sud estrenen web

La Intercomarcal Fallera de l’Horta Sud, una organizació fallera poc coneguda pels fallers de València capital (i no serà per menuda, perquè la formen 200 comissions) s’ha estrenat fa poc en Internet amb la web www.intercomarcalhortasud.com. En esta adreça es penjaran notícies de les falles i juntes locals que la integren, així que atents a ella, que les “falles dels pobles”, com les bones notícies, també existixen.

Escut Intercomarcal Fallera de L'Horta SudEsta web és un mitjà d’informació oficial de la Intercomarcal Fallera de l’Horta Sud, en el qual es publicaran notícies tant d’este organisme com de les juntes locals falleres i comissions que formen part d’ell. Així mateix, també hi ha una secció anomenada “Galeria fotogràfica” on s’inclouen imatges relatives a l’actualitat, i una pàgina per a cada junta local on s’informa de les seues dades de contacte i de les comissions que la formen. De moment hi ha poc contingut i només apareixen les localitats d’Alaquàs, Aldaia, Alfafar, Catarroja, Picanya i Puçol, però la cosa encara està en rodatge i a poc a poc s’anirà ampliant a la resta de juntes locals pertanyent a la Intercomarcal com Paiporta, Massanassa, Albal i Benetússer.