¿Has leído "La cremà"?

Germanor fallera a Camins al Grau

Sí, existix la “germanor fallera’, encara que de vegades no parega. I per a demostrar-ho, el sector Camins al Grau va reunir-se al casal de la Falla Albereda-Avinguda de França per intercanviar impressions. Bé, el sector sencer no que no cap, només els representats de cada comissió.

Fa uns dies, els representants de les 18 comissions que formen el sector Camins al Grau de Junta Central Fallera i els delegats de sector van reunir-se al Casal de Les Arts (el de la falla Albereda-Avinguda de França), per tal de fomentar la convivència i amistat entre elles. El president de la comissió, Manuel Cabrera Faus, i la fallera major, Patricia Chismol Vidal, van donar la benvinguda als assistents i van oferir el casal per a altres trobades similars. Per últim va procedir-se a l’intercanvi de distintius i va servir-se un vi d’honor.

Trobada del sector Camins al Grau

Per altra banda, la comissió amfitriona va dessignar el seu president infantil per a 2013. El seu nom és Marc Ferrer Paulino, que compartirà exercici amb la fallera major infantil Claudia España Bernabéu.