¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

A ballar amb el projecte de La Mercé

A base de dansa va presentar-se Laberint dels afectes, la falla que La Mercé plantarà de la mà d’Anna Ruiz i que, a pesar de vore l’esbós, no tenim ni idea de com serà. Més clar és el dibuix de la infantil, obra d’Alberto Abril i amb un lema també molt ballarí: La dansa dels somnis.

La dansa és un punt en comú en estos dos projectes presentats ahir per la vesprada al complex de La Petxina. El gran serà, per primera vegada en la història de la comissió, dels catalogats com a experimentals i el realitzarà una experta en este camp, Anna Ruiz, amb col·laboració de Giovanni Nardin. Recordem que esta falla anomenada Laberint dels afectes no participarà en secció especial, sinó en primera.

Esbós de la falla gran de La Mercé 2013

Quant a la falla infantil, com s’ha dit, serà de l’artista Alberto Abril i té per lema La dansa dels somnis. Entrarà en la secció tercera del concurs de Junta Central Fallera.

Esbós de la falla infantil de La Mercé 2013