Etiqueta: Alfafar

17 entradas

Ajuntament d'Alfafar

Alfafar se espera a las Fallas de 2022

Alfafar no quiere que a las Fallas les falte de nada (en cuanto a actividad, ni tampoco en monumento, claro) y prefiere esperarse a 2022 para celebrarlas.

ikea3p

Ikea montará una falla

No, no venderán fallas para montar en Ikea (al menos de momento), sino que en la entrada de su nuevo almacén de Alfafar habrá una fallita construida por Javier Igualada con ayuda de empleados de la empresa de toda España.

Belenamistatalfafar

L’Amistat gana con su belén en Alfafar

Un belén de 21 metros cuadrados construidos por la Falla L’Amistat ha sido el ganador del concurso organizado por la Junta Local Fallera de Alfafar. ¿Y cómo es él?, como diría José Luis Perales. Pues aquí tenemos unas fotos enviadas por la comisión.

intercomarcalhs

Les falles de l’Horta Sud estrenen web

La Intercomarcal Fallera de l’Horta Sud, una organizació fallera poc coneguda pels fallers de València capital (i no serà per menuda, perquè la formen 200 comissions) s’ha estrenat fa poc en Internet amb la web www.intercomarcalhortasud.com. En esta adreça es penjaran notícies de les falles i juntes locals que la integren, així que atents a ella, que les “falles dels […]

agendafallera

Un poc d’agenda de projectes i teatre

Distrito Fallas, com a servei públic dels aficionats a les Falles, ofereix de nou unes cites per a apuntar en roig. Comencem amb la Falla Cuba-Dénia, que presentarà els seus projectes de falla el dia 14 de desembre a les 20.30 hores, dins del seu casal. El mateix farà la Falla L’Amistat d’Alfafar, però el dia 28 a les 20.00 […]

Artistes fallers xarren a Torrent i Alfafar

Últimament, els artistes fallers són més buscats en els col·loquis que Karmele Marchante. Ahir, Miguel Santaeulalia va participar en una xarrada sobre la problemàtica del monument faller a la Falla Cotxera de Torrent. Però a més, el dia 9 de novembre, la Falla l’Amistat d’Alfafar tindrà una tertúlia amb coneguts artistes fallers.