¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Artistes fallers xarren a Torrent i Alfafar

img 0513.thumbnailÚltimament, els artistes fallers són més buscats en els col·loquis que Karmele Marchante. Ahir, Miguel Santaeulalia va participar en una xarrada sobre la problemàtica del monument faller a la Falla Cotxera de Torrent. Però a més, el dia 9 de novembre, la Falla l’Amistat d’Alfafar tindrà una tertúlia amb coneguts artistes fallers.

La Falla Cotxera va començar ahir 23 la seua setmana cultural sobre monument, indumentària i història de Torrent, amb un col·loqui sobre la problemàtica del monument faller i la seua importància vital en la festa. Com ja s’ha comentat, en ell ha intervingut el conegut artista faller Miguel Santaeulalia. Demà 25 d’octubre, el tema de la xarrada serà la indumentària a càrrec de Toni Cantos, i divendres Sento Beguer parlarà de la història de Torrent i de les seues curiositats, en especial dels nom dels seus carrers.

Per altra banda, a Alfafar la Falla l’Amistat ha plantejat un col·loqui a les 22.30 hores del 9 de novembre, després d’un sopar enfaixat, on participaran els artistes fallers Luis Espinosa, Sergio Amar, Desirée Triviño, Javier Igualada, Óscar Villada i Álvaro Guija. El moderador serà Matías Real.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar