Nou casal per a Castielfabib

Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan 2012.La inauguració del nou casal de la Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan és un dels actes fallers que tenim demà. Però diumenge, l’Agrupació del Marítim celebrarà el seu homenatge a la Senyera.

 

La Falla Castielfabib no vol ser menys que la Falla Sueca, i també inaugura nou lloc social. Serà demà a les huit de la vesprada al carrer Castielfabib, número 13, de València.

I diumenge pel matí, l’Agrupació de Falles del Districte Marítim retrà homenatge a la Senyera, la bandera valenciana. A les dotze eixirà la processó del Mercat del Cabanyal, la qual recorrerà els carrers Mediterrani, Reina, Doctor J.J . Dómine i José Aguirre, acabant a la plaça Juan Antonio Benlliure (les Drassanes), on Enrique Esteve, president de Lo Rat Penat, recitarà una glossa. Les noves falleres majors de València, Begoña Jiménez i Carla González, alçaran la bandera en eixe lloc. En l’acte estaran presents les falleres majors i els presidents de les 44 comissions agrupades, autoritats, entitats del Marítim i la cort d’honor de les falleres majors de València, i hi haurà animació per part de la banda de música de l’Ateneu Marítim, grups de ball i concerts de tabal i dolçaina.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar