Nou casal per a Castielfabib

Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan 2012.La inauguració del nou casal de la Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan és un dels actes fallers que tenim demà. Però diumenge, l’Agrupació del Marítim celebrarà el seu homenatge a la Senyera.

 

La Falla Castielfabib no vol ser menys que la Falla Sueca, i també inaugura nou lloc social. Serà demà a les huit de la vesprada al carrer Castielfabib, número 13, de València.

I diumenge pel matí, l’Agrupació de Falles del Districte Marítim retrà homenatge a la Senyera, la bandera valenciana. A les dotze eixirà la processó del Mercat del Cabanyal, la qual recorrerà els carrers Mediterrani, Reina, Doctor J.J . Dómine i José Aguirre, acabant a la plaça Juan Antonio Benlliure (les Drassanes), on Enrique Esteve, president de Lo Rat Penat, recitarà una glossa. Les noves falleres majors de València, Begoña Jiménez i Carla González, alçaran la bandera en eixe lloc. En l’acte estaran presents les falleres majors i els presidents de les 44 comissions agrupades, autoritats, entitats del Marítim i la cort d’honor de les falleres majors de València, i hi haurà animació per part de la banda de música de l’Ateneu Marítim, grups de ball i concerts de tabal i dolçaina.