Etiqueta: senyera

4 entradas

senyera

El Marítimo homenajeará a la Senyera

La Senyera, esa bandera con tres colores que representa a la Comunidad Valenciana, tendrá su homenaje este domingo a cargo de la Agrupación de Fallas del Distrito Marítimo.

logodic12 512x512

Nou casal per a Castielfabib

La inauguració del nou casal de la Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan és un dels actes fallers que tenim demà. Però diumenge, l’Agrupació del Marítim celebrarà el seu homenatge a la Senyera.  

El Marítim homenatjarà la Senyera este diumenge

I quan encara està prop l’ofrena marinera de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim, esta ja ha anunciat que farà el seu tradicional homenatge a la Senyera el pròxim diumenge 23 a les dotze del matí. A l’acte assitiran tres regidors de l’Ajuntament de València (Alfons Grau, Félix Crespo i Francisco Lledó) i les novíssimes falleres majors de València, Sandra […]

El Marítim homenatjarà la senyera el dia 24

L’acabada d’elegir fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, tindrà un dels seus primers actes en la seua pròpia agrupació: l’homenatge a la senyera de l’Agrupació de Falles del Marítim. Serà el dia 24 d’octubre, diumenge, pel matí, i comptarà com a mantenidor a Juan Cotino, vicepresident del Consell, conseller de Medi Ambient i reconegut internauta.