Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El Marítim homenatjarà la Senyera este diumenge

maritimI quan encara està prop l’ofrena marinera de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim, esta ja ha anunciat que farà el seu tradicional homenatge a la Senyera el pròxim diumenge 23 a les dotze del matí. A l’acte assitiran tres regidors de l’Ajuntament de València (Alfons Grau, Félix Crespo i Francisco Lledó) i les novíssimes falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual.

Los caballos de gala de la policía local abrirán la procesión cívica que a las 12 horas comenzará en el Mercado del Cabanyal y recorrerá las calles Mediterráneo, Reina, Dr. J.J. Dómine, y José Aguirre, hasta llegar a la Plza. Juan Antonio Benlliure (Reales Atarazanas), donde tendrá lugar la glosa del acto.

A les dotze del matí, els cavalls de gala de la policia local començaran la processó cívica al Mercat del Cabanyal, passant després pels carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine i José Aguirre, fins arribar a les Drassanes, lloc on Félix Crespo, anterior president de Junta Central Fallera, llegirà la glossa de l’acte, i  les falleres majors de València hissaran la bandera. Mentrestant, Alfons Grau, vicealcalde, i Francisco Lledó, regidor de fires i festes, acompanyaran les 43 falleres majors de les comissions agrupades pels carrers del districte Marítim de València.