El Marítim homenatjarà la Senyera este diumenge

maritimI quan encara està prop l’ofrena marinera de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim, esta ja ha anunciat que farà el seu tradicional homenatge a la Senyera el pròxim diumenge 23 a les dotze del matí. A l’acte assitiran tres regidors de l’Ajuntament de València (Alfons Grau, Félix Crespo i Francisco Lledó) i les novíssimes falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual.

Los caballos de gala de la policía local abrirán la procesión cívica que a las 12 horas comenzará en el Mercado del Cabanyal y recorrerá las calles Mediterráneo, Reina, Dr. J.J. Dómine, y José Aguirre, hasta llegar a la Plza. Juan Antonio Benlliure (Reales Atarazanas), donde tendrá lugar la glosa del acto.

A les dotze del matí, els cavalls de gala de la policia local començaran la processó cívica al Mercat del Cabanyal, passant després pels carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine i José Aguirre, fins arribar a les Drassanes, lloc on Félix Crespo, anterior president de Junta Central Fallera, llegirà la glossa de l’acte, i  les falleres majors de València hissaran la bandera. Mentrestant, Alfons Grau, vicealcalde, i Francisco Lledó, regidor de fires i festes, acompanyaran les 43 falleres majors de les comissions agrupades pels carrers del districte Marítim de València.